Alla inlägg under oktober 2008

Av Ida Pson - 8 oktober 2008 21:05

Varför springer tiden så fort? Vi vanliga dödliga-eller, jag ska kanske inte tala för alla andra, men jag i alla fall-hinner ju faktiskt inte med! Har precis klarat av dagens arbetsinsats...iaf det som nu hann bli gjort! Det finns så mkt man skulle vilja hinna- hästar som borde ridas, papper som ska ordnas i fina (begripliga) högar/pärmar, kurser som borde hållas, vänner som försummas...

Tog oss faktiskt tid att ha pannkaksfrukost m Eva i morse- det är en sån sak som alla människor borde göra då & då! Tycker man inte om pannkakor går det bra m mackor eller stekt fläsk- huvudsaken är att man njuter av sin morgon tillsammans med familj och/eller goda vänner! Sedan flyger dagen förbi & innan man vet ordet av är den slut- men såna dagar brukar vara glada dagar...de som börjar m kaffe & pannkakor, alltså!

Har insett att jag måste lägga mer tid på mina hästar- eller lära mina elever att rida ännu bättre! Vet inte vilket som går fortast att ordna...Minns inte om jag nämnt det, men Plopp fick titeln "världens schysstaste" av mig härom dagen, och får därför figurera här idag!

Kram & godnatt önskar jag er alla!!!

Av Ida Pson - 2 oktober 2008 21:26

Idag har vi haft det rörigare än vanligt på förmiddagen, men allt flöt ändå på rätt lugnt.. Samtliga hästar har skött sig bra på lektionerna idag- jag har väl inte varit på mitt mest pedagogiska humör- känns som jag mest skriker- Det är ROLIGT att rida- allt för att få ungdomarna att våga släppa loss & gasa lite! Resultat blev iaf bra! Mitt yrke kan vara otroligt stimulerande ibland!

Känner mig lite förnyad efter min långa semester- var ledig i nästan fyra dagar! Latade mig & njöt av livet utanför... Hälsade på en underbar man i Stockholm & en fantastisk syster i Uppsala- min kära syster ska bli ännu mer bildad! Biotekniker, tror jag... ( bild på henne samt min ännu mindre syster, som är längre, men yngre)Blev iaf bortskämd i flera dagar- LYX!

Känns som om livet är ganska underbart, trots den ständigt jagande klockan & allt som inte hinner bli gjort- det som ändå blir gjort brukar bli ganska bra! På det stora hela en helt OK dag, som sagt!

PUSSPUSS

Av Ida Pson - 1 oktober 2008 20:46

Nu har jag inte skrivit på en halv evighet...igen! Hundra saker att göra & alldeles för få timmar att göra dem på- märkligt att man inte kan få ihop ekvationen nå´n gång! Livet rullar på här på ridskolan- vi har lyckats ta oss till final i ponnyallsvenskan- tjohoo! Samtliga ekipage skötte sig utmärkt på vår septembertävling- flera nya ryttare som vågade sig ut på banan m gott resultat! Tyvärr hade vi för mkt annat att tänka på, så vi glömde fota....

That´s life! Loso har kommit tillbaka fr sin vila- vild & vacker som vanligt! Bucce övar varje dag på den svåra konsten att lyda...inte alltid poppis, men d börjar funka fint nu. Poppan & Pringlan ska flytta t Klippan- känns märkligt, men jag kan ju knappast hälsa på mer sällan, så...Efter jul får vi väl ta hem Poppan & rida henne lite- börjar bli dax (fast hon är faktiskt sutten på i hagen...) Vår nya stjärna Ådi har acklimatiserat sig väl och trivs nog ganska bra hos oss- en kul kille m humor måste ju passa in här! för övrigt e allt schysst-njuter varje dag av att jag har så mkt hjälp i stallet!

Ha d underbart, kära vänner!

Ovido - Quiz & Flashcards